D-Joiz is een allround zangeres die haar strepen onder andere heeft verdiend in het coverband circuit.  

Met verschillende gerenommeerde coverbands heeft ze de afgelopen jaren als frontvrouw het hele land doorgereisd. Ook als solist toert zij regelmatig door Nederland van feest tot feest. Daarnaast is D-Joiz vocalcoach bij diverse muziekscholen en eigenaar van haar eigen muziekschool Muziekfabriek D-Joiz te Uden. 

 

Met haar krachtige stem met enorm bereik, haar muzikale creativiteit, explosieve podiumpresentatie en passie voor blues & rock, weet D-Joiz je te vermaken maar ook zeker te raken!

 

Muzikaal was D-Joiz al vanaf jongs af aan. Dansen en zingen als kind, het enorm fan zijn van Madonna, Gloria Estefan en op jonge leeftijd al gestart met het spelen van de alt saxofoon. Maar het echte ontdekken van muziek en de ambitie om als muzikant door het leven te gaan kwam pas veel later.

 

Begin 2000 ontdekte D-Joiz de klassieke muziek en muziektheater. Als amateur nam zij deel aan meerdere producties waarin zij zowel hoofdrollen als ensemble rollen vertolkte en een enkele productie waar zij zelf in een leidende rol zat. Ze nam zangles op basis van Belcanto en EVT zangtechnieken en richtte zich met name op de moderne opera. De muziek nam haar hart in bezit. De passie groeide en snel werd duidelijk: D-Joiz hoort op het podium. De ervaring met een band startte bij de Udense band Midmix, waar zij een jaar of 2 als frontvrouw onderdeel van was.

 

Toen D-Joiz in 2008 in aanraking kwam met de zangtechniek CVT ging alles in een vogelvlucht. Dankzij deze techniek ontdekte D-Joiz haar eigen geluid en groeide de passie voor rock, blues en pop. Ze schreef zich in als freelance zangeres bij de Kamer van Koophandel, het leven als muzikant was geboren!

Ze toerde als frontvrouw met BigNick (allround coverband) en trad landelijk op in dancings, bars en feestzalen. Vervolgens als frontvrouw bij de rockcoverband Springstof waarnaast ze ook haar eigen akoestische band BAM! opstartte. Ze werd ook steeds meer gevraagd voor invalklussen bij bands als Crème Fresh, Giddy Limit en BlindDATE. De laatstgenoemde daarvan werd daarna ook de vaste band van D-Joiz. Drie jaar lang was zij samen met Bart (waarmee ze jaren later weer met KnockOut op de bühne staat) de vaste front van de band. Heel Nederland zowat gezien, honderden optredens in totaal, veel kilometers en veel muzikale vlieguren. En toen was het tijd voor datgene waar haar passie eigenlijk naar uitging. Het delen van haar muzikale passie voor blues/rock en het helpen van andere muzikanten ook de beste artiest uit zichzelf te halen.

In no time heeft D-Joiz zich weten te ontwikkelen als allround zangeres maar ook als muzikale coach. Ze volgde meerdere masterclasses op gebied van CVT en blijft zichzelf scholen als zangeres en als coach.
In 2015 opende ze ook nog eens haar eigen muziekschool Muziekfabriek D-Joiz en stond ze aan de vooravond van het professionele muzikale bestaan.

Momenteel is D-Joiz te zien als zangeres bij de band Trouble (A tribute to Beth Hart), haar eigen droom om al het moois van Beth Hart in een eigen jasje te vertolken. Blues/Rock met een mainstream pop randje. Daarnaast is D-Joiz de vaste frontvrouw van de splinternieuwe feestband KnockOut, tourt ze Nederland door met de allroundcoverband Rootz, treedt ze nog steeds regelmatig op in akoestische setting met de band BAM!, wordt ze nog regelmatig geboekt als solist bij diverse muzikale evenementen en is ze één van de vaste backing vocals bij diverse studio’s voor artiesten zoals: Gebroeders Ko, Django Wagner, Raymond Hermans, Wesley Klein, Roy Donders, and many more.

 

Wil jij D-Joiz boeken voor jouw feest, receptie, festival, partij, bruiloft, noem maar op! Dat kan!!!

 

Mogelijkheden zijn: