Bent u op zoek naar een band voor uw feest, festival, besloten partij, openbare evenement? D-Joiz is te boeken met band. De volgende mogelijkheden zijn er:

Trouble (A tribute to Beth Hart)

 

 

Dé nieuwe blues/rock formatie uit Uden! De band Trouble (genoemd naar gelijknamig nummer op het album “Better than home”, Beth Hart) brengt hartverscheurende klassieke rock en bluesrock songs met een mainstream poprandje. De band is de uitkomst van een langgewenste droom van frontvrouw D-Joiz om een ode te brengen aan de geweldige muzikaliteit en performance van Beth Hart. Samen met een aantal geweldige muzikanten die dezelfde passie delen, brengt zij een non-stop optreden met alleen maar het beste en mooiste van Beth Hart verpakt in eigen jasje. Met haar krachtige en heerlijk rauwe stem, enorm bereik, haar muzikale creativiteit, explosieve podiumpresentatie, passie voor muzikaal geweld op het podium en uiteraard met ondersteuning van geweldige muzikanten, weet D-Joiz je te vermaken maar ook zeker te raken!

 

Geschikt voor: Festivals, kroeg, openbare muziekevenementen
Contact en te boeken via:
www.troubleband.com / troublettbband@gmail.com


Allround cover band / bigband Knock Out

 

 

Muzikaal top-entertainment met een energieke podiumpresentatie: Dát is KnockOut! KnockOut neemt je mee in een muzikaal avontuur vol beleving en interactie. Met een menukaart vol hits, een knetterende blazerssectie en meerstemmige zang zorgen we voor FEEST: Entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer.

 

KnockOut bestaat uit 9 enthousiaste, ervaren muzikanten die elk optreden voor 100% IN THA PARTY MODE zijn! Met hits, medleys en mash-up’s van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen we het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest! Een optreden van KnockOut is ‘high energy’, interactief, toegankelijk, dansbaar, en 100% live!

 

Wij staan klaar om samen met jou een uitzinnige avond te beleven waarin compleet uit je dak gaan een vereiste is! Zie je het publiek springen, dansen en zingen? Dan weet je zeker dat KnockOut IN THE HOUSE is!!!

 

Wat maakt KnockOut anders?

Je merkt het meteen als een band het naar z’n zin heeft. Wij performen voor jullie en ons eigen plezier. Geen sessiemuzikanten, geen meerprijzen voor extra blazers, geen vreemde contracteisen, maar een duidelijke en transparante prijs zodat je meteen weet waar je aan toe bent.

 

Doelgroep: openbaar (festivals, kermissen, e.d.) en besloten
Meer informatie en te boeken via:
www.knockoutband.nl / info@knockoutband.nl 

Facebook:
https://www.facebook.com/KnockOutBand.nl/

Instagram:
https://www.instagram.com/knockouttheband/

 Allround coverband RootZ

 

 

Door de combinatie van de ervaring en het enthousiasme van de band, weten we precies hoe we de avond naar een toppunt kunnen brengen. Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen?

 

Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een coverband van hoog niveau, die feitelijk bij élke gelegenheid op zijn plek is.

 

Geen nummer is te gek voor RootZ – van dansmuziek tot de beste rock en van rap tot happy hardcore, alles komt aan bod! Voor RootZ geldt maar één ding en dat is FEEST! Op aanvraag kan RootZ een mooie en gevoelige akoestische inloopset verzorgen. Verzorgd door 3 leden van de band waarvan de drie stemmen perfect bij elkaar passen, waardoor er een prachtige close harmonie ontstaat! Geluid en licht brengen we zelf mee en we verzorgen ook nog eens de pauze muziek. Totale muzikale ontzorging voor uw evenement!

 

Geschikt voor: openbare en besloten muziekevenementen of feesten
Contact en te boeken via:
www.rootzband.nl en www.bandzoeker.nl/rootz/

KnockOut Teaser 2017