Wil jij les van een muzikant die zelf nog geregeld op grote podia staat? Dat kan!

 

D-Joiz is als jaren actief als muziekdocent en vocalcoach bij muziekscholen in de regio Eindhoven en 2 jaar geleden heeft ze ook haar eigen muziekschool “Muziekfabriek D-Joiz” gelanceerd in Uden. Hier kun je individueel vocalcoaching/zangles, pianoles, keyboardles, alt saxofoonles volgen. En er vinden ook bandcoaching, groepslessen en masterclasses plaats. D-Joiz is ook in te zetten als vocalcoach voor uw zanggroep of koor.

 

D-Joiz heeft een achtergrond in o.a. zangtechnieken zoals Estill Voice Training System (klassiek, muziektheater) en Complete Vocal Technique (Pop/Rock). Maar met ingang van januari 2018 kan zij daar na een intensieve opleiding aan toe voegen dat ze gecertificeerd coach is in de techniek Vocal Essence Singing Method. Met ingang van februari 2018 zal zij als Vocalcoach Vocal Center locatie Nuenen en Uden te werk gaan!

 

D-Joiz is een zangeres die zelf heel regelmatig nog op het podium staat en dus volledig bekend is met belasting en belastbaarheid van de stem. D-Joiz werkt volledig gericht vanuit jouw wensen. Van daaruit maken we de vertaalslag naar de juiste techniek om tot de gewenste sound te komen. Daarnaast wordt er ook aandacht gegeven aan podiumpresentatie en microfoontechniek. D-Joiz is inmiddels een specialist in de Vocal Essence® zangmethode. Door middel van deze zangmethode wordt jij als vocalist centraal gezet, worden jouw grenzen verlegd en wordt het beste uit jou gehaald. D-Joiz kijkt verder dan alleen de klankkast (de stem), jouw passie, jouw sound, jij als persoon delen mee in de artiest die jij wil zijn. Met zingen geef je een stukje van je ziel aan het publiek en daar komt meer bij kijken dan een noot zingen. En dat allemaal te ontdekken…… daar helpt D-Joiz je heel graag bij! Haar speerpunt is om vocalisten bewust te maken hoe je op een gezonde manier met je stem om kunt gaan zonder jouw eigen sound te verliezen.

 

D-Joiz is een multi-instrumentalist. Zo bespeelt ze ook nog eens keyboard, piano en alt saxofoon. Ze is uitstekend op de hoogte van de theoretische muziekleer (solfège) die zij ook toepast in haar lessen als muziekdocent (algemene muziekvorming of instrument piano/keyboard en altsax).

 

Coaching bij D-Joiz is niet alleen gericht op leren muziek maken, maar ook op de beleving. Zo zijn er altijd een aantal momenten in het jaar waar je jouw muziek kunt laten horen aan het publiek.

 

D-Joiz ervaart coaching als een kick, vooral wanneer een leerling resultaat boekt als gevolg van een techniek die ze in de coaching leren. En al helemaal als je dit ook ziet tijdens showcases. De glimlach op het gezicht, de trots die ze uitstralen en nog mooier de verbazing die ze hebben als ze zelf merken wat ze in hun mars hebben als ze de juiste techniek toepassen. D-Joiz coacht volledig op maat! Jij leert wat jij wil leren, jij zingt/speelt wat jij wil zingen of spelen. Alles wat je leert is in dienst van een bepaald lied om snel resultaat te boeken. Met haar enorme passie voor muziek en het overbrengen daarvan, helpt ze je graag om ook de beste artiest uit jou te halen.

 

Wil jij D-Joiz als coach??? Klik dan hier: www.muziekfabriekd-joiz.nl

Of ga direct naar de pagina van Vocal Center: Vocal Center